Hår

My ever changing hair – Myextensions og hvordan jeg manager at have extensions i til hverdag

 

Myextensions og hvordan jeg manager at have extensions i til hverdag

Hey sweeties! Long time no see. Hele min blog har fået en ordentlig opdatering, og jeg er endelig klar til at komme tilbage på tastaturet, og skrive om det jeg beskæftiger mig aller mest med i mit liv, nemlig BEAUTY!

Det er næsten på daglig basis at jeg får spørgsmål omkring mit hår. Det har altid været en kæmpe del af min identitet og været noget jeg har brugt tonsvis af tid (and money) på. Jeg tænker derfor at jeg vil break it all down i et indlæg, og få skrevet the basics ned, som i kan læse med i, så here it goes.

Extensions

Jeg har brugt extensions siden jeg var 13 år gammel. Jep, jeg gik i 6.klasse, da jeg fik tigget mit første sæt extensions ud af min mor, og siden har det været en del af min everyday routine, kun med få undtagelser. Jeg har nok prøvet ALT hvad der findes af hair extensions på markedet. Bellami, Clip in hair, Foxy Locks, Phure, Rapunzel of Sweden, diverse fra Amazon og eBay and the list goes on! Der findes kun ét eneste brand, som har levet op til de krav og den kvalitet jeg efterspørger, nu hvor jeg har mine extensions i hver dag, og det er Myextensions.dk – Jeg har brugt Myextensions i en del år efterhånden, og det virker altså bare for mig.

Jeg bruger de originale clip in extensions i farven Grey. Direkte link her: https://www.myextensions.dk/da/clip-in-hair-extension-original/grey 

Myextensions

Clip in hair extensions

Min foretrukne metode af extensions er Clip ins. Der findes et hav af andre metoder, og jeg har prøvet en del af dem. Clip In Extensions er bare langt nemmere at have med at gøre for mig. 1. Jeg kan tage dem ind og ud som jeg vil. 2. Det er den metode der slider mindst på mit hår. 3. Det er den mest økonomiske løsning og mindst tidskrævende – which im all about. Et sæt hår holder for mit vedkommende i ca. 9 måneder og alt efter hvor kort mit eget hår er, har jeg mellem 100 og 200 gram i. Jo kortere mit eget hår er, jo flere gram skal jeg have i, for at få det til at blende bedst muligt. Jeg har lavet en video hvori jeg viser hvordan jeg sætter håret i og klipper det til, se den her:

My ever changing hair

Læs også : Anmeldelse: id Hair Belonger til langt hår og extensions

Jeg ELSKER at skifte hårfarve og stil konstant. Jeg er måske faktisk i virkeligheden lidt af en junkie med det, så derfor skifter jeg hele tiden fra blondt til gråt til pink til lilla. Jeg elsker at have langt voluminous hår, og næste dag har jeg en kort page. Det er alt sammen med hjælp fra mine clip in extensions. Jeg har forskellige sæt i forskellige længder og farver, så jeg kan lege med det. Eksempelvis her:

Myextensions
Der har jeg sat et par baner extensions i, for at skabe mere fylde og give den der fahsionable lob hair cut! Dagen efter så mit hår sådan her ud:

Myextensions
og det eneste jeg gjorde var at skifte mine extensions ud. Så easy!  Jeg farver ikke længere mit hår, men toner det med Bjørn Axen color shots samt Maria Nila Colour refreshers. Jeg toner mit hår med farverne Pearl Silver og lavender fra Maria Nila og Bjørn Axen bruger jeg til mine rødder i farven Classic Brown. Det giver mit hår lidt af en kamælion farve, der passer til både grå og blondt.

Læs også: Sådan gør du: Pulled Through Braid – Video Tutorial

Jeg håber indlægget her svarer på nogle af de spørgsmål i sidder inde med, ellers spørger i endelig bare! Im always here for a beauty talk.

xo Simone Malou

Følg med på instagram lige her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.