Simone Malou

Hunkemöller Blogger Awards 2018

Det er mig^
Og det her er også mig!

Jeg fik en mail i sidste uge om, at jeg var blevet nomineret til Hunkemöller Blogger Awards 2018 i kategorien Lingeri og det som jeg vil bruge den nominering til er at slå et slag for piger i alle slags kroppe. Alle farver og former. Dem med celulite og dem uden. Dem med flade maver, og dem med maver der hænger. Instagram er et af de værste polererede glansbilleder, hvor alt står knivskarpt hos de smukke insta-piger. Jeg lover jer af hele mit hjerte, at vinkler, lys og poses gør en verden til forskel, se bare mig??Jeg elsker mad, jeg hader at træne, jeg synes nutella smager bedst med smør under og dobbeltdypper altid mine fritter i min mayo, og selvom jeg også har dage hvor jeg tænker at jeg ligner en flodhest, så prøver jeg at huske på at jeg ser bomb af ud! Og det samme gør du ?

Det er så vigtigt at huske på at det polerede glansbillede ikke altid er lig med virkeligheden, og uanset hvilken krop du har, så er den lavet til dig, og derfor helt perfekt. Jeg tror på vi kan gøre en forskel sammen ved at støtte og heppe på hinanden. Spring ud i det og lad dig selv turde at stå ved lige nøjagtig hvem du er og hvordan du ser ud. Sammen kan vi gøre en verden til forskel for så mange piger.

Jeg har iøvrigt det fineste BH-sæt på fra Hunkemöller. Det er så comfy og elegant på samme tid og derfor lige et sæt for mig! Find BH her og trusser her. Men hallo, der er så mange fine ting derinde, og pasform er altså ALT for vigtigt. Jeg ved at mange tager det lidt forgivet, men tag et kig og se om ikke du også bliver vildt forelsket i nogle af de lækre BH’er her

Hvis du har lyst til at stemme på din favorit til Hunkemöller Blogger Awards 2018, finder du linket lige her. Det er nogle helt fantastisk smukke piger der er med, støt op om det og stem på din favorit ? Kategorierne er Badetøj, Sport og Lingeri og jeg er nomineret i Lingeri kategorien. Jeg ville blive så glad for din stemme, men der er simpelthen så mange fantastisk smukke kvinder med, så uanset hvem du stemmer på, så tak for at du kiggede med <3

xo Simone Malou

1 thought on “Hunkemöller Blogger Awards 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.