Hudpleje, Self tanning

Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner + konkurrence

Dette indlæg indeholder reklame

Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner

Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner

Elsker du også en lækker glød men er født som en ligbleg snemand? Så er det nu du skal læse med! Jeg ELSKER en god tan, men fra naturens side er jeg vildt bleg, og jeg tager ikke særlig godt imod solen, så jeg bruger selvfølgelig selvbruner! Jeg har selftan på, well, stort set altid faktisk. Det er meget sjælendt jeg går uden, for jeg føler mig altså lige lidt mere lækker, når jeg har en flot glød og en lidt dybere farve.

Kunne du tænke dig at lære at lægge en fejlfri selvbruner? Så har jeg samlet mine bedste tips til dig, og kommer med min ultimative anbefaling af hvilke produkter der bare virker.

Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner

Mit absolutte ynglings selvbruner mærke – i flere år

Jeg har prøvet en del forskellige brands, men det bedste, mest sikre og nemmeste brand, jeg nogensinde har prøvet er St. Tropez. Det er flere år siden jeg første gang prøvede et af deres produkter, og jeg er blevet ved med at bruge dem siden. Jeg tester en indimellem nogle andre brands af, og selvom der findes så mange gode på markedet, er der INGEN der er kommet i nærheden af hvad St. Tropez kan.

St. Tropez forhandles herhjemme i Magasin, hos Matas og diverse webshops. Mærket har eksisteret siden 1996 og er modehusenes GO-TO brand, når de skal gøre modellernes lækre til runway shows! St. Tropez er elsket af en del kendte, og i dag bliver der altså solgt et St. Tropez selvbruner produkt hvert 15. sekund. Det er vildt sejt, men på ingen måde overraskende når man først har prøvet det på egen hud. Den DHA der bruges i St. Tropez selvbruner er 100% vegansk, og så har St. Tropez formået at maskere den forfærdelige selvbruner duft, der kommer fra DHA med deres signatur duft, der er skabt med hjælp fra verdens førende dufthuse. De er altså selvbruner-lugt frie, 100% veganske og 1000% lækre.

Mit favorit produkt – Self Tan Express Bronzing Mousse

St. Tropez har varianter til enhver. Hvad end du ønsker en naturlig glød, en virkelig mørk tan eller noget midt i mellem. De har in-shower produkter til de der ikke har tid eller lyst til at påføre en normal selvbruner. De har sprays, mousses og lotions. Det er alt sammen en smagssag, når det kommer til hvad man bruger, men min ULTIMATIVE ynglings er deres Self Tan Express Bronzing Mousse (som du kan vinde, læs videre ned i dette indlæg for konkurrencen) Det er en Mousse der udvikler sig efter kun 1 time. 1 TIME! Det betyder altså at man ikke behøver føle sig smurt ind i selvbruner de der almindelige 5-7 timer, men kan opnå en fantastisk glød, på 1-3 timer. 1 time giver en solkysset glød, 2 timer giver en gylden medium glød og 3 timer (som jeg altid har den på i) giver en dyb mørk glød.

Læs også Sådan finder du din perfekte foundation – en komplet guide

Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner

Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner

1. Dagen inden du planlægger at tanne, anbefales det at du skrubber din hud fri fra døde hudceller og barberer ben. Jeg gør det samme dag, og jeg kan umiddelbart ikke se forskel, men tan-guderne anbefaler dagen i forvejen, så der kan man vurdere hvad man helst vil.

2. Jeg tager mig et langt bad, og jeg er færdig, smører jeg mig ind i almindelig body lotion. Ved at gøre dette, synes jeg at man opnår et langt mere jævnt resultat af selvbruneren. Jeg venter 30 minutter, så cremen er tørret nogenlunde ind og så tager jeg en smule mere creme på mine albuer, mine hæle, mine knæ og alle andre tørre steder man nu kan have. De tørre steder på kroppen optager nemlig selvbruneren meget mere, og man ender derfor med nogle plamager, hvis ikke man er varsom her.

3. Så er det ellers tid til den endelig tanning! Bruger du en spray, sprayer du den over kroppen med ca. 30 cm afstand og lader den tørre ind, inden du tager tøj på. Når man bruger lotion varianten, smører man sig ind som med vanlig body lotion, og lader den tørre, inden man tager tøj på. Moussen, som jeg bruger aller mest påføres med en selvbruner handske. St. Tropez laver dem, men de kan købes everywhere. Jeg har måske 10 stks liggende, for efter brug, smider jeg dem i vaskemaskinen og så kan de bruges igen. Med handsken påføres moussen på kroppen, og da moussen har en “guide” farve, er det tydligt at se hvor langt du er nået, og om du har ramt alle steder.

4. Når det kommer til hænder og fødder, bruger jeg den eksisterende tan der er tilbage på handsken og kører let over håndryggene og fusserne. Med moussen behøver man ikke at vaske hænder, da handsken beskytter håndfladerne, men ved lotions er det vigtigt at vaske sine håndflader grundigt. For ikke at vaske selvbruneren af på håndryggen, plejer jeg at tage sæbe på mine tørre håndflader og fordele rundt, og så vaske nænsomt, så jeg ikke rammer håndryggene.

Result? Flawless tan

Bum! Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner! Efter mine 3 timer tager jeg et bad igen. Uden sæbe, kun vand, så man ikke stopper bruningsprocessen, og så smører jeg mig godt ind i almindelig body lotion. Ved regelsmæssigt at smøre sig ind i body lotion vedligeholder du din tan, og får den til at holde meget længere. Bruger man Gradual tans, der typisk er body lotions og mousses uden nogen “guide” farve i, behøver man ikke gå i bad for at få overskydende tan væk.

Jeg håber i har lyst til at kaste jer ud i St. Tropez! Jeg lover jer at i bliver møg forelsket og bliver en ligeså vild addict som jeg, når først i har prøvet det!

Sådan får du en fejlfri tan med selvbruner

Vind Self Tan Express Bronzing Mousse Dark og Påføringshandske

Og nu til det sjove! Jeg har fået lov til at udlodde mit ynglings produkt, samt påføringshandske til en heldig læser! Hop ind og find konkurrencen på instagram ved at følge dette link eller find mig på @simonemalou

xoxo Simone Malou

*Indlægget er sponsoreret i form af, at denne anmeldelse er baseret på et produkt, jeg har modtaget som gave fra brandet og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.