Hudpleje, Nyheder, Self tanning

Nyhed: James Read Lancerer nye musthaves til din tanning rutine

Dette indlæg indeholder Reklame

James Read Lancerer nye musthaves

James Read Lancerer nye musthaves

James Read Lancerer nye musthaves

James Read lancerer nye musthaves til din tanning rutine, og jeg var så heldig at være med til presseeventet, der blev afholdt igår på Nimb. James Read himself var tilstede og præsenterede de nye produkter og hans brand for os. Det var en fantastisk hyggelig eftermiddag, og jeg er OBSESSED med tanning produkter, så de her nyheder er right up my alley..

Tre nyheder fra James Read

Udviklingen inden for selvbruning har virkelig gjort det nemt for de fleste at få en lækker glød, uden skulle stege i solen. I gamle dage blev man ofte orange og helt umpa lumpa agtig at se på. Sådan er det heldigvis ikke mere, og så længe man ikke over-doer it, så er det ret foolproof at få sig en lækker olive tan. Mange selvbruner produkter har i dag et grønt pigment, der modvirker den orange farve. Det gælder også for James Read’s produkter, og de tre nyheder er alle nogle ret innovative produkter indenfor tanning, og det synes jeg er vildt spændende.

James Read Coconut Water Tan Mist: Jeg er allerede VILD med det her produkt! Beriget med naturligt kokosvand, der giver huden en smuk glød, mens den fugter og blødgør huden. Den har en meget fin mist der gør det nemt at fordele den jævnt over kroppen, og så tørre den på ingen tid! Vi snakker 30 sekunder basically. Jeg var så overrasket over hvor hurtigt det gik, da jeg prøvede den igår aftes, og hertil morgen er jeg vågnet op med en så naturlig glød. love it already.. Coconut Water Tan Mist er iøvrigt også blevet spækket med vitamin E og hyaluronsyre, og sammen med kokosvandet er det her altså et produkt der fugter huden igennem.  vejl. pris 225 kr /200 ml

James Read H2o Tan Drops: Jeg glæder mig til at prøve det her produkt, for da James præsenterede det igår, sagde han at produktet ikke ville sætte sig i porerne og på tørre steder i ansigtet. Det gør ALLE andre selvbruner produkter til ansigtet, som jeg har prøvet, så jeg er virkelig spændt på om den kan leve op til mine forventninger. H2o Tan Drops er vandbaseret, virker med alle ansigtscremer og indeholder hyaluronsyre og aloe vera. vejl. pris 295 kr / 30 ml

James Read Coconut Dry Oil Tan: Mens de to andre produkter er gradual tans, altså opbyggende tanning produkter, er Dry Oil Tan en selvbruner. Den påføres og efter 4 timer, får du en lækker brun farve. Olien skulle tørre ind på få sekunder, og ikke fedte, hvilket lyder vildt spændende. Jeg forbinder nemlig altid olier med at være mega fedtede og jeg ville slet ikke kunne smøre mig ind i en olie, der kunne mærkes på kroppen hele dagen. Det er heldigvis ikke tilfældet med den her, og da jeg prøvede den på mine ben igår aftes, følte jeg mig slet ikke fedtet ind og olie agtig. Farven er fin, og så dufter den af kokos. Which i love. Vejl. pris 295 kr / 100 ml

Alle produkterne kan forhandles i Magasin. Coconut Mist og H2o Drops lanceres i Marts, og Coconut Dry Oil lanceres i April.

James Read Lancerer nye musthaves

James Read’s tanning tips:

  1. Glem ikke de tørre områder på kroppen! inden du tanner, så sørg for at smøre hænder, albuer, knæ og hæle ind i creme. Så beskytter du de tørre områder, der er meget mere modtagelige for selvbruneren, og dermed bliver meget brune og skjoldet, hvis man lader dem være.
  2. Show us your Gaga Claws – hænderne er altid det sværeste sted at påfører selvbruner. For at sikre en jævn tan, så bøj fingrene, just like Lady Gaga, og påføre din tanning.
  3. Få din selvbruner til at tørre hurtigere – Hvis du ikke har tid til at vente på din tan tørre ind, så tænd for den kolde indstilling på din hårtørrer og føntør kroppen. Så tørrer den hurtigere ind, og du kan hurtigere komme i tøjet. YAY

James Read Lancerer nye musthaves

xo Simone Malou

*Indlægget er sponsoreret i form af, at denne anmeldelse er baseret på et produkter, jeg har modtaget som gave fra brandet og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.