Makeup

Tip: De bedste vipper til hverdagsglam

De bedste vipper til hverdagsglam De bedste vipper til hverdagsglam De bedste vipper til hverdagsglam

De bedste vipper til hverdagsglam

Min kærlighed til glam er kæmpe stor, og jeg elsker at gå extra, selv på helt almindelige hverdage. Det er min kind of therapy at sætte mig foran spejlet, med en iskaffe og en masse lækkert makeup, mens penslerne bliver slynget. Jeg har gået med vipper til daglig i flere år, og jeg elsker looket af markante øjne og en nude lip, der pretty much er min standard makeup uniform.

Eylure til alle

Det med at lære at sætte vipper på, kan godt være noget af en opgave, men jeg lover at øvelse gør mester, og så snart man har teknikken på plads, tager det 30 sekunder pr øje, og er meget hurtigere (og pænere) end den struggle man har med mascara, hvis man ønsker mega fyldige lashes..

Der findes så mange fantastiske vipper på markedet, men de jeg altid går tilbage til er Eylures lenghtening lases i no. 155 – Perfekt fylde, perfekt naturlig volume og så er båndende på vipperne så letvægtige og tynde, så de sidder naturligt og er nemme at påføre.. Eylure har været med mig de sidste mange år, og jeg er stadig lige så obsessed med brandet, som jeg altid har været..

Eylure kan købes i Matas og koster vidstnok 59,95 kr pr pakke. Jeg plejer at kunne genbruge dem 5-7 gange, så længe man bare husker at fjerne limen.

Kys for nu

2 thoughts on “Tip: De bedste vipper til hverdagsglam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.