Hudpleje, Vegetar

Forever Against Animal Testing med The Body Shop

Forever Against Animal TestingForever Against Animal Testing

Forever Against Animal Testing Forever Against Animal Testing

Forever Against Animal Testing med The Body Shop

Hver morgen, når postmanden ringer på, hopper Gunnar op og ned og glæder sig til at hilse på. Han er så glad for mennesker, og jeg modtager en del pakker, så alle postbuddene kender Gunnar og hilser gerne på. Endnu gladere blev både Gunnar og jeg, da vi åbnede pakken og så at der gemte sig en gave til os begge! Body Shop havde nemlig sendt os en personlig body cream med Gunnars navn på, den fineste madskål og en t-shirt med et budskab, jeg mere end gerne vil dele med jer.

Body Shop er nemlig igang med den største underskriftskampagne, i kampen mod dyreforsøg, og test af kosmetik på dyr, der på ingen måde har bedt om sådan en skæbne. Jeg fatter ikke hvordan dyreforsøg stadig er en realitet i så oplyst en verden som vores! Hjælp derfor til med din underskrift på foreveragainstanimaltesting.com – Det tager 3 minutter, er helt gratis og du sælger ikke din sjæl til nogen, tværtimod er du med til at redde andres, og det er det hele værd <3 Støt op om kampagnen og vær Forever Against Animal Testing med The Body Shop.as

 

#foreveragainstanimaltesting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.