The Kardashian-Jenners

KYLIE JENNER HAR FØDT EN BABYGIRL

KYLIE JENNER HAR FØDT
KYLIE JENNER HAR FØDT

KYLIE JENNER HAR FØDT EN BABYGIRL

I CANT DEAL! KYLIE JENNER HAR FØDT!  Det er ingen hemmelighed at jeg er så Kardashian-Jenner obsessed som man overhovedet kan være, og min all-time fave sister Kylie har efterladt et kæmpe hul i min social media feeds, de sidste mange, mange, mange måneder.. Med alle rygterne out there, og den lange ventetid, var jeg sikker på at hun faktisk ikke var pregnant, men bare ville lidt væk fra rampelyset. Især efter at have set Life of Kylie, hvor hun virkelig gav udtryk for at hun ikke var tilpas i alt sin fame. Men i dag announcede hun at hun indeed havde født en lille babygirl.. Jeg er SÅ excited over at hun (forhåbentlig) kommer tilbage på SoMe og endnu mere excited over at hun er blevet en mommy..

Se den smukke video, med glimps fra de sidste 9 måneder af Kylies pregnancy.. Hvordan man får sådan en krop, selv når man er gravid, kan jeg slet ikke få mit hoved omkring. She is perfect.. Find videoen her..

KYLIE JENNER HAR FØDT

KYLIE JENNER HAR FØDT

Kylie har været en kæmpe inspirationskilde for mig personligt, for years and years. Selv i gymnasiet obsessede mig og min bestie over hende.. Hele den måde hvorpå man kan blive så opslugt af at følge et andet menneskes liv, eller dele af det, har jeg altid synes var så underligt, men samtidigt så sejt, at det overhovedet kan lade sig gøre. Thank god for social medias, am i right..

Hvad synes i? Troede i på at hun var gravid, eller var i skeptiske ligesom mig?

xo Simone Malou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *