Hudpleje, Makeup

Anmeldelse af de_CURE No. Lip5 Lip – Enchancer / plumber

Dette indlæg indeholder Reklame

de_CURE No. Lip5 de_CURE No. Lip5

de_CURE No. Lip5

Hello Lips! Det her er altså lidt af et vildt produkt, og ligger lige i min boldgade. Jeg er obsessed med fyldige læber! Fra naturens side er jeg udstyret med en overlæbe, der skal et forstørrelsesglas til for at se, men jeg har de sidste 2 år fået lavet mine læber over 3 gange, og selvom de ikke er så store og fyldige, som jeg godt kunne tænke mig dem, er jeg godt på vej.

Det at lægge sig under nålen er dog ikke altid lige rart, og så koster det også fra 2500 kr, alt efter hvor mange ml man skal have i. Måske man bare ikke har lyst til at få dem lavet kunstigt, men alligvel godt kunne tænke sig lidt fylde? Til det findes en helt masse lip enchancers / lip plumbers på markedet. Jeg har været gennem min del med alt fra Too Faced lip injection extreme til Rodials Dragon Blood XXL Lip Plumber, og desværre har ingen af dem rigtig givet mig det, jeg søgte efter. Jeg har derfor ikke rigtig benyttet lip plumbers længe. Rodial har måske i virkeligheden været det bedste bud.. MEN så kom de_CURE No. Lip5 og ændrede hele mit syn på lip plumbers..

de_CURE No. Lip5

de_CURE No. Lip5

de_CURE No. Lip5 er en læbeserum, der med hyaloronsyre penetrere læbernes overflade og binder fugten i læberne, mens den øger volumen af dine læber med ca 50 gange, efter blot 10 minutter. Med andre ord skal denne serum ses som en læbefugter, der giver volume. Hvor sejt er det lige?

Den fulde effekt kan ses 10 minutter efter påføring, og så opbygger den volumen, ved regelsmæssigt brug, der vil give dine læber et mere plumb look, selv når serummet ikke er påført.

Stikkende, prikkende eller brændende effekt?

Frygten ved de fleste lipplumbers er at de gør helt vildt ondt på læberne, de første mange gange de anvendes. Selv bliver jeg helt rød og varm om læberne og har mest lyst til at få det af, i en fart. Jeg var derfor indstillet på at denne serum ville gøre præcis det samme, men not even close! Den føles som en tynd balm på læberne. Lidt ala de der børne lipsmackers fra 90’erne-konsistens. Man mærker den ikke rigtig, men effekten er slet ikke til at komme uden om. Læberne bliver SÅ fyldige i løbet af ingen tid, og derfor er den blevet en fast del af både min morgen og aftenrutine. Dels for at opretholde fylde og dels for at tilføje fugt til mine læber, for det job klarer den også med topkarakterer!

Alt i alt: Et lip plumbing produkt, der for en gang skyld virker! Den koster 325 kr og kan købes her.

*Indlægget er sponsoreret i form af, at denne anmeldelse er baseret på et produkt, jeg har modtaget som gave fra brandet og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

 

3 thoughts on “Anmeldelse af de_CURE No. Lip5 Lip – Enchancer / plumber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.