Makeup, Nyheder, Sephora

Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Dette indlæg indeholder Reklame
Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark
Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Det her er en lææææænge ventet nyhed, som jeg er så glad for at kunne dele med jer nu! ENDELIG ENDELIG ENDELIG! Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark – Jeg har været så heldig at komme til presseevent hvor vi fik lov til at kigge på alle de nye kollektioner der lander hos Sephora de kommende måneder, og her fik jeg lov til at se, røre og teste den nye Peaches and cream kollektion. Jeg har også fået lanceringsdatoer og priser på de forskellige produkter – dem finder i slutningen af indlægget.

First impression

Først og fremmest er der vel ingen uenighed om hvor smuk denne kollektion er. Complexion produkterne, dvs primer, foundation, setting powder og setting spray har alle en matterende effekt, så man ville normalt tro at denne kollektion er lavet til kombineret/uren hud – M E N.. Alle complexion produkterne indeholder fugtgivende ingredienser, samt Too faced’s pantent formel Exlusive Comfort Matte Technology. Dette i kombination sørger for at give huden fugt, og holde sebum under kontrol, uden at virke udtørrende eller cakey, og så får man på ingen måde den der maske-lignende følelse, som man tit oplever ved matte foundations. Texturen på foundationen er fin, og trods den matterende effekt, ser huden sund og frisk ud. Et produkt jeg absolut SKAL have fingrene i.

Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Foruden complextion kommer kollektionen også til at byde på Melting powder blushes, Bronzing powders, finishing powder og øjenskygge paletterne Just Peachy og White Peach. Jeg har prøvet at tage et billede af min Just Peachy palette, der simpelthen er så smuk med 12 matte skygger – men i virkeligheden skal man altså se den med sine egne øjne.. Den er fantastisk.

Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Min egen lille ønskeliste fra kollektion lyder på:

– Peach Perfect Moisturizing Matte Foundation – i farven Nude
– Peach Blur Instant Smoothing Finishing Powder
– Bronzed Peach Melting Powder Bronzer
– Peach Mist Mattifying Setting Spray
– White Peach Eyeshadow Palette

SÅ hvornår kan vi få lov at shoppe amok i kollektion hos Sephora?

Peaches and Cream begynder at rulle ud i butikkerne allerede her i Januar. Man kan ALTID holde sig opdateret på Sephora Scandinavias facebook side, hvor de plejer at være vildt gode til at opdatere, så snart nyheder har ramt butikkerne.

Priser:

Peach Perfect Moisturizing Matte Foundation – kommer i 12 farver – 250 DKK
Peach Blur Instant Smoothing Finishing Powder – 250 DKK
Peach Mist Mattifying Setting Spray – 250 DKK
Just Peachy Matte Eyeshadow Palette – 250 DKK
White Peach Essentials Eyeshadow Palette – 250 DKK
Peach Perfect Mattitying Loose Setting Powder – 250 DKK
Sweetie Pie Radiant Bronzing Powder – 250 DKK
Primed & Peachy Matte Perfecting Primer – 250 DKK
Peach My Cheeks Melting Powder Blush – 250 DKK

xo Simone Malou

*Indlægget er sponsoreret i form af, at denne anmeldelse er baseret på et produkt, jeg har modtaget som gave fra brandet og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

3 thoughts on “Too Faced Peaches and Cream kommer til Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.