Hår

Anmeldelse: id Hair Belonger til langt hår og extensions

Dette indlæg indeholder Reklame

id Hair Belonger

id Hair Belonger for long hair and extensions

Dette indlæg er til jer der uden held har ledt efter den helt optimale pleje af jeres extensions. Til jer der betaler dyre domme for det fineste hår, men føler det taber liv og glans alt for hurtigt. Til jer der har prøvet stort set alt, og har givet op. Det har været mig i rigtig mange år. Derfor var jeg, af gode grunde, meget skeptisk, da jeg første gang tog id Hair Belonger for long hair and extensions serien i brug – og hold nu op, hvor tog serien røven på mig.

Jeg har brugt extensions i et årti, og har efterhånden prøvet en del metoder og hår af. De sidste par år har jeg holdt mig til clip-in extensions fra myextensions.dk  (ikke reklame), da kvaliteten er rigtig fin til prisen. De extensions jeg har siddende i nu, er ca 6 måneder gamle, og det er normalt dette tidspunkt jeg plejer at få skiftet dem ud. (se dem in action i min nye video her) Hårets levetid forlænges naturligvis ved forsigtig pleje af dem. MEN jeg både sover med dem, kaster masser af produkter i og toner dem grå, så mine extensions har aldrig holdt sig pæne, mere end et par måneder ad gangen. Jeg er derfor ret begejstret for myextensions håret, der har holdt mig så længe.

Før – Efter

Som det var tid til at få skiftet håret ud, fik jeg lov til at teste id Hair Belonger serien. Mine extensions gik ærlig talt fra kruset og uregerelige til skinnende og bløde. Jeg har prøvet at sammenligne mit hår fra før brug af id Belonger og efter:

id Hair Belonger

Man er slet ikke i tvivl om hvor vild en effekt produkterne har haft på mine extensions, og jeg er dybt imponeret over resultatet. Jeg har prøvet ALT fra morrocanoil, silicone frie produkter, arganolie, og de mest plejende og populære serier derude. Jeg har prøvet at finde al inspiration jeg overhovedet har kunne, men der er intet der har været lige så vildt, som id Hair Belonger serien. ærligt.

Serien består af Shampoo, Balsam, serum, hårlak, heat protective spray og en hand & nail cream. Både shampoo og balsam er på 500 ml, hvilket er en vildt gavmild mængde. Serummen er skøn, og giver håret pleje, mellem vaskene. Det sjoveste produkt er hand and nail creamen, som jeg synes er så fed! Man har altid en håndcreme i tasken, så hvad bedre end et 2-i-1 produkt, der også giver pleje til håret. Sådan noget synes jeg er vildt sejt. Hele serien dufter lækkert af bubblegum på sådan en frisk måde.

id Hair Belonger kan købes hos udvalgte forhandlere. Jeg har fundet frem til at det billigste sted at købe produkterne er på beautycos.dk, hvor shampoo og balsam koster 199 kr stykket, serum 89 kr og travel size lakken 39 kr. I kan finde hele beautycos sortiment af id Hair Belonger serien – lige her.

*Indlægget er sponsoreret i form af, at denne anmeldelse er baseret på et produkter, jeg har modtaget som gave fra brandet og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.