Hår

Sådan gør du: Pulled Through Braid – Video Tutorial

Pulled Through Braid

Pulled Through Braid

Pulled Through Braid

Pulled Through Braid som den her er min absolutte go-to style, når jeg skal have mit hår sat op.. Jeg har aldrig været god til hestehaler og knolde, så da jeg først lærte denne smukke braid at kende, har det været det eneste jeg har gjort ved mit hår, og hey! Det er så mega nemt! – Jeg har lavet en lille video tutorial på den, og please bare with me, jeg er nemlig helt ny i video verdenen.

Jeg håber i synes om den, og subscribe endelig til min kanal på youtube.. Der kommer nemlig meget mere indhold over there – find min kanal her.

Jeg er også lige nødt til at sige tusind tak for alt jeres smukke feedback til mit indlæg om pudderdåsernes niacinamid 10%. Jeg kommer til at gå meget mere i dybden med mine hudproblemer, inden så længe. Jeg skal bare lige være klar til det.

xo Simone Malou

2 thoughts on “Sådan gør du: Pulled Through Braid – Video Tutorial

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.