Hudpleje, Nyheder

Pudderdåserne lancerer nyt vidunderprodukt Niacinamid 10%

Reklame

Pudderdåserne lancerer nyt vidunderprodukt Niacinamid 10%

Pudderdåserne lancerer nyt vidunderprodukt Niacinamid 10%

Mine ynglings dåser lancerer et helt nyt produkt her til Januar, og det her er én af de nyheder i IKKE må gå glip af! Det er ingen hemmelighed at jeg de sidste par år har lidt af voldsom uregerlig og forfærdelig ødelagt hud (Det er noget jeg kommer til at gå meget mere i dybden med i et indlæg inden så længe) Men det var faktisk først for et par måneder siden at det for alvor gik op for mig hvad jeg egentlig gik og døjede med. Jeg mødte tilfældigvis Katja inde i Sephora tilbage i November, og mens vi stod og snakkede, tog hun et kig på mig og sagde “Hvad er det du har i hovedet?” og siden da har hun givet mig den bedste vejledning til at bekæmpe mine hudproblemer, og givet mig de mest fantastiske råd, sådan at jeg den dag i dag faktisk næsten er nået i mål med min hud.

Jeg er simpelthen så taknemmlig for at der findes kvinder som Katja, der tager sig tid til at hjælpe en forvirret pige med hudproblemer som jeg. Det er noget de i forvejen gør på deres blog, og det er altså et par kyndige kvinder der virkelig kan deres kram. Jeg kommer selvfølgelig til at dele Katjas råd til mig, med jer, når jeg går i dybden med mine hudproblemer. Hvertfald et kæmpe tak til Katja! Du er simpelthen så sej.

Niacinamid 10%

Okay, tilbage til hvad dette indlæg i virkeligheden handler om, nemlig en helt ny lancering i Pudderdåsernes fantastiske hudplejelinje. Produktet hedder Niacinamid 10% og lanceres i uge 4. Da jeg modtog produktet med posten gik jeg igang med at teste med det samme, for Niacinamid, også kendt som B3-vitamin, er sådan en ingrediens der efter sigende skulle virke på ALT. For at remse et par virkninger op, er Niacinamid god mod akne, den mindsker porer, udglatter og udjævner huden, virker på ar (især dem efter akne) og er yderst effektiv mod rynker, tør og kedelig hud. Altså et stof, der er super alsidig og i virkeligheden burde være i vores alles skabe.

Pudderdåserne lancerer nyt vidunderprodukt Niacinamid 10%

Jeg bruger min Niacinamid 10% hver morgen og aften efter rens og toner, inden serum og creme. Jeg må ærligt indrømme at jeg synes at kunne se en effekt allerede efter et par dage, selvom det ikke burde kunne lade sig gøre, men virkningen jeg så for et par uger siden, er kun blevet endnu synligere nu og jeg er meget imponeret over, hvordan min hud har ændret sig så positivt. Pudderdåserne lancerer nyt vidunderprodukt Niacinamid 10% og det her produkt har mine varmeste anbefalinger. Jeg håber i har lyst til at prøve produktet af, og se effekten på egen hud.

*Indlægget er sponsoreret i form af, at denne anmeldelse er baseret på et produkt, jeg har modtaget som gave fra brandet og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

4 thoughts on “Pudderdåserne lancerer nyt vidunderprodukt Niacinamid 10%

  1. Uhhhh, den vil jeg glæde mig til at prøve. Kan den evt bruges i forbindelse med dermaroller eller bliver den for “skrap”, når huden er så åben?

    1. Den kan sagtens bruges i forbindelse med dermaroller, faktisk er det en helt vild god kombi, da Niacinamiden rigtigt får lov til at trænge ind og arbejde i dine hudlag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.