Hudpleje, Makeup, Sephora

Sådan får du den smukkeste glød

Dette indlæg indeholder reklame

Sådan får du den smukkeste glød

Sådan får du den smukkeste glød

Med 2017 som the year of the glow, kan det næsten ikke undgåes at denne trend også fortsætter ind i 2018, og med god grund! Som teenager i 00’erne, hvor alt handlede om mat, mattere og mattest, har det været en fantastisk fornyelse at se gløden komme til sin ret. Man ser bare mere frisk ud med lidt glød, gør man ikke?

I dagens indlæg deler jeg de bedste tips og fineste makeup produkter, der sikre en fool proof lækker glød, der kan bygges op og ned alt efter behov.. Jeg går altid crazy, men jeg er også en crazy makeup lady, so no surprise there!

Sådan får du den smukkeste glød:

  1. Skønhed kommer indefra, og det første råd skal naturligvis handle om netop det. Masser af vand, gode vitaminer og regelmæssig motion, så har du altså det bedste udgangspunkt for din hud – Jeg er pisse dårlig til at følge dette råd selv, men new year -new me, kan måske hjælpe lidt på my lazy ass..Sådan får du den smukkeste glød
  2. Skønhed kommer også udefra! Hudpleje er major key, for enhver beautyaddict, og med god grund. Finder man den helt rigtige løsning for sin hud, sker der altså mirakler, og jeg lover at det er ventetiden, investeringerne og skuffelserne værd! Mine favoritter? ALT DER GIVER FUGT basically.. Jeg er ret begejstret for Clinique’s moisture surge serie og Verso Skincare for tiden.Sådan får du den smukkeste glød
  3. Scrub din glød frem – Ingen glød uden Frank Body og det er bare fact. Jeg er ikke kommet forbi et mere fantastisk brand længe! Det er en no brainer at man skal huske at scrubbe kroppen og ansigtet for døde hudceller, hvertfald en gang om ugen, og der har Frank Body nogle helt fantastiske kaffebaseret scrubs, der kan en masse forskellige ting. Jeg ELSKER mermaid scrubben, der virker som én stor highlighter på kroppen. Det bedste produkt jeg kommer til at nævne i dette indlæg er Frank Body’s Glow Mask. DEN ER FOR VILD! Jeg har allerede ravet om den flere gange på insta, men det er altså også fordi den giver den smukkeste hud, på bare 5 minutter. Ærligt, giv den et forsøg. Once you try it, youll never stop using it. Frank Body kan købes hos Sephora lige her.

    I kan  læse mere om Frank Body og de nye brands hos Sephora i dette tidligere indlæg.

    Sådan får du den smukkeste glød

  4. The power of makeup – Nu hvor vi både har berørt det indre og ydre, er det tid til makeuppen. Grunden til at jeg er så betaget af makeup, er fordi man kan alt med det og jeg elsker den transformation jeg selv oplever hver dag i spejlet. Som tidligere Sephora Beauty Advisor og makeup addict since i was a kid, har jeg testet en del makeup af i min tid, og nu hvor markedet er så eksplosivt, og der hele tiden kommer nye produkter og brands til, er det blevet nemmere end nogensinde før at lægge den perfekte makeup og jeg føler jeg har fundet frem til det perfekte mix.

NARS Sheer Glow – En foundation perfekt til kombineret hud, med medium dækkeevne og den smukkeste finish!
The Body Shop Shade Adjusting Drops – Jeg skifter tan som en kamelion og for altid at opnå den rette farve til min hud, så jeg ser frisk ud, bruger jeg denne. Den er så vild.
Iconic London Illuminator Original – Vild du have glød nok til at skinne selv den værste regnvejrsdag op? Så er Iconic London’s illuminator drops din bedste ven. Den giver sådan et wet look, der får din hud til at stråle endnu mere og så findes den i flere forskellige toner, alt efter what you like. Jeg køber min her.
Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit – Det her er mit favorit Glow Kit med de mest anvendlige farver ever. Gumdrop kommer til at give jer highlightergasm, i promise.

Indlægget indeholder reklameprodukter fra The Body Shop, Frank Body, Anastasia Beverly Hills og Verso Skincaredenne anmeldelse er baseret på produkter, jeg har modtaget som gave fra brandsne og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

3 thoughts on “Sådan får du den smukkeste glød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.