Hudpleje, Nyheder

Ny lancering hos Rituals – The Ritual of Ayurveda

Dette indlæg indeholder reklame

The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda The Ritual of Ayurveda The Ritual of Ayurveda The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda

Ved i hvad én af mine helt store obsessions er? RITUALS! Jeg kan virkelig ikke få nok af det lækre produktunivers og jeg ELSKER deres butik på Købmagergade, der har et specielt vibe omkring sig og er et spændende univers at træde ind i! I starten af September var jeg så heldig at blive inviteret med til lanceringen af en helt ny Rituals serie – The Ritual of Ayurveda – Det var en fantasisk aften, med det smukkeste venue, de lækreste indiske retter og en goodiebag, smukkere end man kunne forestille sig! se lige de lækre blomsterbokse på nederste billede – jep, det var goodiebags – ej jeg er vild med det!

The Ritual of Ayurveda er inspireret af en 5000 år gammel indisk tradition, baseret på at skabe ro og harmoni i det indre, såvel som det ydre.

Find din Dosha

Ayurveda betyder “science of life” og er en videnskab der balancere, udrenser og booster your body, mind and soul. De tre grundlæggende byggesten i Ayurvedas livstil er Vata, Pitta og Kapha. Disse kaldes også for Doshas, og hver af disse energier findes i os alle, med forskellig styrke. Din Dosha er baseret på hvem du er, hvilke beslutninger du tager, hvad dine vaner er, hvad du spiser og din mentalitet.

Vi fik alle lov at teste os selv til eventet, for at se hvilken Dosha der var mest gennemgående hos os. Min Dosha er Kapha. Kaphas elementer er jord og vand, og er den Dosha der binder alting sammen. Det var virkelig spændende at lære om disse ting, og jeg kan for sure godt se mig selv i mange af de Kapha ting, vi fik lært. Hvis i har lyst til at finde jeres Dosha, kan i teste jer selv lige her.

Rituals har, baseret på Vata, Pitta og Kapha lavet 3 olier baseret på 100% naturlige ingredienser, der er skræddersyet til hver Dosha og hjælper med at få din indre og ydre dosha i balance, baseret på aroma-therapi. Jeg ELSKER duften af de lækre tørolier, der kan bruges på kroppen, i håret, i badet you name it..
The Ritual of Ayurveda serien byder på flere produkter og hvis i har lyst til at gå på opdagelse i Ayurveda Universet, forhandles serien i butikkerne og på nettet allerede nu..
xo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.