Hudpleje, Nyheder, Sephora

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Reklame

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

 

SERIØST… Det er her den fedeste nyhed, jeg har kunne dele med jer hele året! Ikke nok med at Sephora igen er åbnet på strøget og de nu har lavet dansk webshop, så alle kan få glæde af de lækre brands, så har de lavet det her nye tiltag #wantedatsephora der gør det muligt for os danskere at få fingrene i nogle vildt eftertragtede internationale brands, der ikke liiiige har været til at få fat i herhjemme, før nu. Ej jeg er vild med.. Begejstringen over #wantedatsephora er real, for Farsali, Youth to the People, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark ! Juhu.

 Som skønhedsnørd, er det selvfølgelig ikke noget jeg kunne gå glip af, og det synes jeg heller ikke i skal, så her kommer en lille præsentation af hvert enkelt brand og lidt om hvorfor de er et musthave i beauty skabet.

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Frank Body

Det er flere år siden jeg første gang faldt over Frank Body på Instagram. Med lækre strandbabes som inspiration, blev jeg lidt hooked, men det var dengang ikke til at få fat i herhjemme. Frank Body startede med den originale body scrub, og siden er det kommer flere produkter til. Kaffe er dog stadig en nøgleingrediens i produkterne og de er allesammen lavet på naturlige ingredienser.

Som beautyblogger/influencer får jeg lov til at prøve rigtig mange lækre ting, og mine ynglingsprodukter skifter efterhånden ret tit, men jeg kan love jer for at jeg ALDRIG har været så begejstret for et produkt, som jeg er blevet for Frank Bodys Glow Mask. Det er den lækreste maske, der giver huden et SYNLIGT boost på kun 5 minutter, og gør huden sund og lækker at se på med det samme. Prøv den, den er så vild..

Find Frank Body her

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Youth to the People

Youth to the People mener at det du bruger i ansigtet bør være ligeså nærende, naturligt og rent som det du spiser. Med det motto har mærket skabt produkter der er 100% veganske, uden parfume, uden parabener, uden kunstig farve og med 100% bæredygtig emballage. Ingredienserne der bliver brugt er koldpressede fra USA og tæller superfoods som kål, alger, spinat og green tea. Jeg har fået lov til at teste den fine Age Prevention Cleanser, og jeg glæder mig til at komme tilbage til jer med et fuldt review af min oplevelse med den. So far, soo damn good.

Find Youth to the People her

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Patchology

Jeg er en KÆMPE addict når det kommer til Sheet masks og jeg lyver ikke når jeg siger at jeg sidder og ligner en zombie og hygger med en maske næsten hver eneste dag! Jeg elsker den teknologi der ligger bag og hvordan huden optager så meget mere, end ved den påføring vi hidtil har anvendt af produkter. Patchologys mission er at levere produkter der gør mere, arbejder hurtigere og levere bedre resultater, der tilpasser sig dig og dit liv. Patchology kalder det Beauty at the speed of you, og det er i den grad noget der lyder lækkert i mine øre.

Jeg har selvfølgelig prøvet maskerne af og jeg er nødt til at slå et slag for deres Smart Mud no mess Detox mask.. På pakkens står der at den fjerne urenheder, affaldstoffer og genskaber gløde  i din hud, og det er lige præcis det den gør. Jeg er pisse vild med brands og produkter, der rent faktisk gør som lovet og indtil videre er jeg ikke blevet skuffet.

Find Patchology her

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

Farsali

Sidst, men absolut ikke mindst; Instagram-olien.. Med min kærlighed til de lidt anderledes beautyprodukter, var det naturligvis Farsali’s unicorn essence der først fik min opmærksomhed. Hvis man bare er lidt vild med beauty, kan man ikke undgå at være stødt på den lyserøde serum, der bliver dryppet på hver beautybloggers ansigt, inden de begynder deres makeup, og jeg var selvfølgelig nødt til at vide hvad alt den hype was about. Farsali blev skabt i 2014, og er altså et stadigt ret nyt brand, der opnået kæmpe omtale og er blevet ekstremt populært på kort tid. Jeg kan sige så meget at jeg er ved at teste den nu, og er den worth the hype?

Svaret er både og. Serummen er super hurtig absorberende og makeuppen sidder on point efterfølgende, så primer funktionen kan jeg ikke klage over. Jeg kan endnu ikke vurdere hudpleje-funktionen, da det naturligvis først er efter et stykke tid man kan se forskel på huden. Jeg lover at komme med et fuldt review, når jeg har testet den til bunds!

Find Farsali her

Farsali, Youth to the people, Patchology & Frank Body er kommet til Danmark

#wantedatsephora fåes på Sephoras danske webshop og du kan se hele udvalget på sephora.dk/hudpleje/kun-online/ Jeg synes det er et helt fantastisk koncept og jeg håber og krydser fingre for at der kommer endnu flere lækre brands til løbende.

Kys for nu..

*Indlægget er sponsoreret i form af, at jeg har modtaget produkterne som gave fra Sephora og er blevet glad for dem. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.